Allmänna villkor

All företags-/kundinformation lämnas aldrig ut utan endast för att KalmarMedia Webbyrå ska kunna utföra sina tjänster. Endast när man begår ett brott och krävs av polisen i enlighet med Sveriges lagar. E-postkonversationer kan spelas in för kundens behov.

För att våra tjänster ska fungera måste du som en del av ett avtal med oss lämna korrekt information. Det vill säga namn, adress, postnummer, postadress, mobilnummer och e-postadress. Det går inte att kräva skadestånd om kundens hemsida eller Kalmarmedia.se ligger nere. 

Vårt mål är dock att vara online 2 timmar om dygnet året runt med över 90 % drifttid.
Hemsidan och namnet på Kalmarmedia.se SkroMa AB ägs och drivs av Copyright © 2021-2022 Bashkim Jusufi, VD och grundare.


KalmarMedia tjänster utvecklas och uppdateras ständigt och kan därför ändras. De flesta av bilderna på KalmarMedia är upphovsrättsskyddade, vilket innebär att du inte kan kopiera dem eftersom de är köpta med licens eller skapade av våra grafiska designers. 

Support är generellt tillgänglig på vardagar från 09:00 till 18:00, av särskilda/brådskande skäl kan assistans finnas tillgänglig på helger och röda dagar samt allmänna helgdagar. Se ditt serviceavtal för mer supportinformation. 

Enligt Svensklag ingår ångerrätten i 1 dagar vid distansköp för privatpersoner (gäller ej företag), dock anses tjänsten starta när hemsidan börjar skapas.och om ångerrätten faller på eller efter start av sajten kommer skälig ersättning att betalas i form av 65 % av kostnaden för projektet samt kostnaden för servrar, domäner, certifikat och andra tillägg köpta från kundförfrågan. Om kunden bryter mot reglerna och lagarna kan KalmarMedia inte hållas ansvarigt.

För uppdaterade regler, se detta dokument. Vi har skattebevis F och bolaget är registrerat hos Bolagsverket under Bashkim Jusufi SkroMa AB.

Bilder och text

Alla bilder och text på Kalmar.se tillhör SkroMa AB och skyddas av upphovsrätten. Text och bilder FÅR INTE KOPIAS eller ANVÄNDAS utan vårt skriftliga tillstånd. 

För mer information om bilderna på hemsidan, kontakta oss direkt.

Fakturering & Priser

Alla priser är i svenska kronor (SEK) och är gamla priser. Momsfakturering sker under projektets 
slutskede och skickas via e-post med en betalningsfrist på 1 eller 30 dagar. Betalning för uppdaterade tjänster sker var sjätte månad.

30 dagar anges på varje faktura när påminnelse utfärdas 5 dagar efter förfallodagen.
Om du inte betalar din räkning i tid kommer en förseningsavgift på 50 kr att betalas enligt lag. 

I händelse av utebliven betalning av denna faktura kommer akten att överföras till Judgment and Recovery Officer och ränta kommer att uppbäras enligt lag. 

Kalmar Media förbehåller sig även rätten att låsa hemsidan och stänga webbhotellet om fakturan inte betalas i tid.
För projekt större än 10 000 kr betalas en start-/delavgift på 5 000 kr eller 25% av den totala notan så vi kan se att du verkligen vill köpa våra tjänster och ta det på allvar.sin projekt. 

Efter att projektet är halvklart betalas en faktura för resterande hälften, det vill säga 50 %. Slutligen utfärdas alltid en slutfaktura på resterande belopp. Detta för att vi ska kunna betala våra anställda och de kostnader som projektet medför.
Har du frågor kan du kontakta oss på info@KalmarMedia.se eller ringa oss direkt på 0721888222.
Betalningsavgift är 25 kr för varje räkning som alltid betalas. KalmarMedia använder en betaltjänst som heter Fortnox AB

Löpande Timdebitering

Vi fakturerar allt löpande arbete t.ex. skapande av hemsida, uppdateringar, extra tillägg/tillval, support och service tjänster per påbörjad halvtimma. Nuvarande timpenning är 795 kr exkl. moms om inget annat anges. Priserna står alltid på din faktura.

Leverans Information

Leveranstider kan variera beroende på webbplatsens status och köpförfrågningar i form av plugins, tillägg och andra kodavsnitt. För små anläggningar och mellan anläggningar är leveranstiden 2-4 veckor. 

Vårt mål är dock alltid att hålla de överenskomna deadlines. Dröjsmålet bör dock inte anses oskäligt. Om lokalen måste modifieras efter kundens önskemål kan leveranstiden bli längre än beräknat. Om kunden inte tillhandahåller fullständig information (bilder, text, webbhotell, etc.), kan leveranstiden bli längre än förväntat och om kunden modifierar webbplatsen själva orsakar oss problem ämne som utvecklare. 

Det kan ta längre tid på grund av leveranstid. exempelvis sjukdom, semester eller akuta problem och om detta inträffar meddelas kunden via mail eller telefon.

Copyright © 2021-2022 SkroMa AB – Innehar F-skattsedel och är registrerat hos Bolagsverket i
Sverige. Läs våra avtalsvillkor för våra tjänster och produkter – Gå till avtalsvillkoren