E-handel med WooCommerce

På KalmarMedia Webbyrå skapar vi nätbutiker med ett av världens bästa e-handelssystem,WooCommerce.
Bli en del av framtiden med vår hjälp!
→Alltid fasta priser på paket
→Världens bästa e-handelssystem
→Integrerar alla betalningssystem (Klarna, Stripe, Paypal)
→Domän & webbhotell ingår alltid


Vi bygger din webbshop

Om du letar efter en riktigt vacker, modern och mobilvänlig webbutik har du hittat precis det du behöver. Vi bygger och skapar ett e-handelssystem som fokuserar på bra funktionalitet, sökmotoroptimering och kundnavigering.

Stabila funktioner

Systemet vi använder är WooCommerce, det största systemet i världen för e-handel, och för detta använder vi endast godkända och bra kvalitetstillägg som hjälper vår butik du blir en stjärna!

Modern design

Vi skapar WordPress-mallar som används genom WooCommerce som inte bara ser bra ut på alla enheter, utan fungerar extremt bra.

Betalningsalternativ

Integrationen av de största och bästa betalningsalternativen på marknaden tillhandahålls, t ex Klarna, Stripe, Amazon Pay, Paypal och Payson för att nämna några.

E-handelssystem - Vad ska man välja?

Det finns ett antal bra e-handelssystem och nätbutiker på internet som du kan välja mellan när det gäller att hitta en som passar din vision.
Att välja plattform är inte alltid lätt, men vi tror på att hitta ett bra system som är så öppet som möjligt med en kostnadseffektiv budget. Det är därför vi fokuserar så mycket på WooCommerce och WordPress, samt när det kommer till e-handel. Vi ger dig gärna tips och tricks gratis!

Kalmar Media hemsidor

Effektiva webbhotell ger snabbare e-handel

Det finns mycket på en webbplats, men speciellt en webbutik som får kunder att köpa en tjänst eller produkt. En av dessa punkter är den hastighet med vilken alla filer, bilder, texter och andra element laddas ner i webbläsaren. Har du bra fart så kommer kunderna att surfa mer och i längden köpa mer eftersom det sker enkelt och snabbt. Om du har en hård och långsam butik eller hemsida är det tvärtom.
Hos oss på KalmarMedia kan du välja efter din budget, där vi kan erbjuda allt från små standardwebbhotell till premiumplaner eller helt privata servrar. Allt finns tillgängligt för att dina filer ska laddas snabbt, säkert och till ett bra pris!

Betalningsalternativ som alla känner till

En annan mycket viktig sak när det kommer till att skapa en webbutik är att kunna erbjuda bra och välkända betalningsportaler och alternativ. De mest populära i Sverige idag är Klarna, Swish, Paypal och kreditkortsbetalningar med spelare som Stripe.

Vi installerar och integrerar allt detta i din webbutik så att du kan ladda upp enkelt och säkert!

Intresserad?

Ring till oss på telefon 0721 888 222 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!