Annonsering via Google Adwords

Ibland behöver man lite hjälp med marknadsföring och ett av de bästa sätten att locka fler besökare
och kunder är att annonsera på Google med hjälp av deras tjänst som heter Adwords.
Vi är experter inom området reklam och kostnad per klick (CPC) har arbetat med det i många år.


Vi optimerar din hemsida för sökmotorer

Vad gör vi för att optimera din webbplats för sökmotoroptimering? Nedan kan du läsa några av de punkter vi stöter på när vi arbetar med sökmotoroptimering. Vi granskar ditt skrivande manuellt och använder de senaste teknologierna och principerna.

Annonsera bättre med Google Adwords

Att publicera sina tjänster och produkter kan ibland vara lite svårt. Konkurrensen är stark och alla vill sälja sina produkter. Genom att använda Google Adwords når du enkelt toppen av dina valda sökord. Vi hjälper dig att hitta de ord som ger dig bäst värde.

 

betald marknadsforing

Dra ner kostnaden per klick

Vi har många års erfarenhet av att arbeta med Google Adwords och vet vad som minskar kostnaderna och får flest klick. Vi tar hand om allt och ser till att din budget räcker längre och visar dig en rapport om hur månaden har gått. Enkelt och effektivt, det är annonsering via Google!

Så hur fungerar annonsering via Google Adwords?

Den enkla versionen är att du som kund betalar per klick. Med andra ord, om du har lagt till att du vill visas för ordet Digital marknadsföring, kommer du och ditt företag att visas där om din budget för dessa ord matchar kostnaden per klick. . Om en besökare klickar på din annons och sedan besöker din webbplats kommer en avgift att tas ut för dessa specifika klick. Om besökaren väljer en annan annons blir det ingen kostnad för visningen.
Som kund är det alltid upp till dig att bestämma hur mycket du vill lägga på dina annonser, men vi rekommenderar generellt att du optimerar för cirka 10-35 relevanta ord och sedan provar. Vi ser även till att du får lite extra budget när du betalar via en rabattkod. Nå tusentals nya kunder och potentiella köpare genom Google Adwords. Kontakta oss idag!

Så här fungerar det

1. Beställning

Du beställer tjänster genom oss och bestämmer din dagliga budget. Med andra ord, hur mycket du vill spendera per dag på dina annonser och sökord.

2. Verifierar kontot

Du verifierar sedan kontot genom att länka ditt företagskort (Visa/Mastercard) till din profil. Enkelt och 100% säkert!

3. Annonserna startar

När kontot är verifierat kommer annonserna att starta av sig själva och snart får vi alla stöd av AI-robotar som hjälper oss dygnet runt!

4. Resultat presenteras

Du har dygnet runt tillgång till de senaste resultaten genom din egen dashboard och loggar in där vi till exempel presenterar de viktigaste resultaten. visningar, klick, omvandlingar och kostnader. Enkelt och effektivt hela vägen!

Intresserad?

Ring till oss på telefon 0721 888 222 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!