Hemsidor och paket

Vi har flera olika paketlösningar när det kommer till hemsidor och webbdesign för företag. Oavsett om du vill ha en lite
enklare eller avancerad hemsida så kan vi hjälpa dig. Nedanför hittar du våra mesta vanliga hemsidepaket för små och medelstora företag.
→Priser från 6995 SEK
→Domän & Webbhotell ingår
→Sökmotoroptimering ingår
→Mobilanpassning ingår i alla paket


Våra priser för företagshemsidor

En webbplats ska vara vacker och modern på alla enheter och plattformar. Här hittar du vad som ingår i våra olika webbplatsplaner, och du kan alltid köpa ytterligare tillägg och plugins om det behövs. Om du har några frågor kan du alltid besöka vår FAQ-sida eller kontakta oss.

Vad är skillnaden mellan våra webbplatsplaner

Som sagt, vi har flera olika webbpaket för företag och privatpersoner. Allt från “Webbplats – Basic” till våra “Pro” och “Max” planer. Den stora skillnaden mellan planerna är den tid som läggs på arbetstid för att skapa en bra design och layout.
Det varierar också i antalet bilder vi redigerar och optimerar, vilka undersidor vi skapar och designar, och de olika tilläggen som bildspel, bildgallerier och logotyper. Alla dessa är i grunden det som gör webbplatspaket annorlunda. De paket vi säljer mest är våra PRO- och MAX-paket. Den innehåller allt du behöver för ditt företag!

Glöm inte att mobil lyhördhet och webbhotell och webbplatsdomäner ingår i ALLA våra planer. Trygghet för dig som kund så att du kan få sinnesro vid beställning från Kalmar Media Webbyrå i Kalmar Om du har några frågor kan du alltid ringa oss direkt på 0721 888 222 eller på e-post info info@kalmarmedia.se, tveka inte att kontakta oss.

Kalmar Media hemsidor

Det som ingår i våra paket är:

Webbhotell 1 år
Domänadress 1 år (.se eller .nu)
E-postadresser
Fri support & rådgivning
100% nöjda kunden garanti

Fri support till våra kunder

Gratis support för våra kunder Vi erbjuder alltid gratis support till alla kunder som har sin hemsida hos oss på vår server. Enkelt och mycket effektivt, så du behöver inte oroa dig för ditt företags hemsida och e-postadress. Du kan alltid kontakta oss på 0721 888 222 på vardagar 09:00-18:00. I nödfall, skicka ett e-postmeddelande till support info@kalmarmedia.se så svarar vi dig så snart som möjligt. begränsa. Vi gör även dagliga backuper av din webbplats så att den förblir säker. Kontakta oss så garanterar vi att du får den service du förtjänar. Vill du se våra serviceavtal? Klicka här för att se våra serviceavtal!

Kontrollerad-foretag

 Aktiebolag
 Registrerade för moms
 Skuldsaldo 0 kr
 Godkänd kredithistorik
 AAA Kreditbetyg

Intresserad?

Ring till oss på telefon 0721 888 222 eller skicka e-post till oss så återkommer vi så snabbt som möjligt. Hjälp är bara ett samtal bort!