WordPress utbildningar & kurser i Kalmar

Behöver du och ditt företag WordPress-utbildning?
Inga problem! Vi har ett antal olika paket och kurser som passar de flesta.
Efter våra kurser kommer du att kunna uppdatera text, bilder, bildspel och till och med installera nya plugins själv.
Du kommer också att kunna redigera kontaktformulär och widgets!


Utbilda dig inom WordPress med oss

Oavsett om du är nybörjare eller proffs på WordPress har vi rätt utbildningar och kurser för dig. Är du webbansvarig för ett företag och vill veta hur du uppdaterar din WordPress-sajt? Då är den här kursen perfekt för dig.

Kurser som ger valuta för pengarna

Utbildning sparar pengar!

Utbildning sparar pengar! Att utbilda ditt företags webbansvariga sparar pengar genom att de kan göra enkla och avancerade ändringar på din webbplats. Du behöver inte kunna programmera och hemsidan kommer alltid att vara uppdaterad, vilket genererar mer trafik och fler kunder!

Kurser ute på plats

Alla våra kurser och utbildningar ges på plats i företag. Vi har enheten med oss ​​och vi behöver bara en internetanslutning för att använda den. En metodstadga som styr de olika delarna av WordPress ingår i kursen. Tillsammans går vi igenom alla faktorer så att du kan testa och förändra dig själv, så att du lär dig genom att göra.

Vi kan även boka mötesrum på utvalda platser för större beställningar och fler deltagare (5 personer).

Läs mer eller behöver du boka tid?
Vill du boka kurser eller WordPress-kurser hos oss i Kalmar här? Kontakta oss via vårt kontaktformulär eller kontakta oss direkt på info@kalmarmedia.se eller ring 0721 888 222 alla dagar i veckan från 09:00 till 18:00. 
wordpress-utbildningen

Endast 2995 kr per deltagare!

WordPress ger dig frihet!
En utbildning lönar sig alltid i längden. Helt självredigera och hantera text, bilder och tillägg och den dagliga driften av din företagswebbplats.

Grunderna inom WordPress

Vi går igenom grunderna, varför du bör använda WordPress, vad CMS-systemet är till för och hur det kan hjälpa ditt företag.

Efter avslutad kurs kommer studenterna att kunna visa kunskap om grunderna och hur systemet är uppbyggt och drivs.

Tillägg & Plugins

Under utbildningen går vi även igenom de mest populära tilläggen eller plugins som de kallas. Ett måste för alla som är intresserade av WordPress.

Dessa tillägg underlättar allt från kontakt, bokning, kartfunktionalitet, galleri till sökmotoroptimering (SEO).

Nyhetsinlägg & Uppdatering

WordPress är det bästa systemet i världen när det kommer till nyheter eller blogginlägg. Ett enkelt sätt att hålla din webbplats uppdaterad och uppdaterad.

Kursledaren kommer att förklara varför du bör uppdatera och skriva nyheter och vilka fördelar det ger.

Vem är utbildningen för?

Vårt WordPress utbildningsprogram är för företagare, webbansvariga och andra som vill driva sin egen företagswebbplats. Genom att gå denna utbildning får du som student en bättre förståelse för hur WordPress fungerar och verktygen för att modifiera nästan vad som helst.
Vi rekommenderar starkt vår kurs eftersom den har hjälpt många företagare att underhålla och uppdatera sina företagswebbplatser. Gör det enkelt för dig och kontakta oss så kan vi berätta mer.
VIKTIGT: Just nu, under covid-pandemin, genomför vi all digital utbildning via Google Hangout, Zoom eller Skype.

Intresserad?

Om du vill boka en WordPress-utbildning hos oss kan du maila oss på info@KalmarMedia.se eller ringa 0721 888 222 vardagar 09:00-18:00.